Agjenda e Javës së Ndërmarrësisë Sociale
Ora E hënë, 12 nëntor E martë, 13 nëntor E mërkurë, 14 nëntor E enjte, 15 nëntor E premte, 16 nëntor
8:00 Paraqitje Televizive e ndërmarrjeve sociale Sesion Mentorimi: Women Wellness Center
9:00 Sesion Mentorimi: OJQ THY Sesion Mentorimi: AMC Health Përgatitja e prezantimeve nga ndërmarrjet sociale pjesëmarrëse Pitching Event (Prezantimi i prototipeve të bizneseve të zhvilluara gjatë programit të mbështetjes direkte strategjike)
10:00 Sesion Mentorimi: Sh.G.F. Krusha e Vogël Sesion Mentorimi: Down Syndrome Kosova
11:00 Panairi i produkteve dhe shërbimeve të ndërmarrjeve sociale vendore Sesioni Mentorimi: Aureola
12:00 Dreka Koktej Përmbyllës
13:00 Sesion Mentorimi: Diakonie Kosova
14:00 Sesion Mentorimi: Termokiss
15:00 Sesion Mentorimi: Feniks
Koktej
16:00 Sesion Mentorimi: GoBike
Konferenca e Parë Ndërmarrësisë Sociale
17:00
18:00
19:00
20:00