Erasmus+ Rinia në aksion

Shoqata për Prosperitet Demokratik- Zid nga Mali i Zi, në bashkëpunim me Shoqatën për Teknologji Privatësi dhe Media LENS, ju ftojnëtë merrni pjesë ditën informuese për Erasmus+, programin Rinia në …