Të rinjtë dhe mediat

LENS ju fton të merrni pjesë në takimin e organizuar për të martën me 1 Prill 2014 në Qendrën Informative dhe kulturore të BE-së.   Në këtë ngjarje do të …

Të rinjët dhe mediat

Projekti rajonal “Të rinjtë dhe mediat” ka pasur për qëllim të analizojë gjendjen e të rinjve në medie në 11 vende të Evropës Juglindore. Projekti, përveç Kosovës paralelisht është zhvilluar …