Rregullatori yt

LENS ka filluar këto ditë një fazë të re të projektit Rregullatori yt, financuar nga KCSF. Gjatë këtij viti përmes projektit Rregullatori yt, Lens do të fokusohet në dy institucionet …

Konkurs për punë

Lens, po kërkon një koordinator/e të projekteve në një apo më shumë fusha të cilat i mbulon: Inovacioni në punësim, zhvillimi i medias elektronike, privatësia dhe mbrojtja e konsumatorit.   …