Thirrje – Dita Nderkombetare e Vullnetarizmit

Lens po kërkon 10 vullnetarë nga komuna e Prishtinës që t’i bashkohen organizimit të eventint të “Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit”. Për të shënuar këtë ditë, zyra e UNICEF në Kosovë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportin, dhe Misioni i OSCE në Kosovë në partneritet me organizatën Lens do të organizojnë aktivitet publik, me qëllim të promovimit të rëndësisë së punë vullnetare.

Ky aktivitet do të bashkojë të rinjë nga e gjithë Kosova dhe akterët të tjerë që të informohen me shumë për punën vullnetare në Kosovë; platformat, benefitet dhe të sjellë mundësi të reja për pjesemarrësit!

Për më shumë informata rreth mundesisë së angazhimit në këtë iniciative, klikoni në linkun në vazhdim.

Thirrja për vullnetar